Prijs
0
80
Breedte
Materiaal
Afdrukken
Specificaties
Kleur
Plakfolie Zwart Hout 45 CM Breed
✔ Op maat: vierkant, rechthoek, rond, ellips, ovaal
✔ Statisch
€3,99
/ meter
Voorraad
Voor 16:00 besteld is morgen in huis*
Precisie Maatwerk
Gratis verzending vanaf €50
Plakfolie 45cm x 2m Grijs
€8,99
Voorraad
Plakfolie 45cm x 2m Wit
€8,99
Voorraad
43 results
Pagina 1 van 2

Plakfolie bestellen

Bent u klaar met dat oude kastje? Of vindt u dat dat de tafel toe is aan een nieuw kleurtje? Of is het simpelweg tijd om uw interieur te vervangen, maar bent u daar liever niet te veel geld voor kwijt? Plakplastic is de perfecte manier om uw spullen te restylen voor een spotprijs. Dit plakfolie is zelfklevend folie en is zo eenvoudig op allerlei producten toe te passen. Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten plakfolie. Zo heb je verschillende soorten hout plakfolie, maar ook stippen plakfolie. 

Mochten de aangeboden maten plakfolie niet perfect bij uw product passen, treur dan niet. U kunt deze zelfklevende folie eenvoudig bijsnijden met een scherp mesje. Hiernaast is het altijd mogelijk om een staaltje plakfolie te bestellen voor 1 euro. Zo kunt u zien welke plakfolie het beste bij uw interieur en smaak past!

Goedkoop en snel leverbaar

Bestelt u plakfolie voor meer dan 20 euro, dan wordt de bestelling ook nog eens gratis verzonden. Besteld u de plakfolie voor 16:00, dan kunt u er morgen al mee aan de slag! Kijk ook eens naar onze andere producten. Wij hebben bijvoorbeeld ook tafelbekleding, placemats en raamfolie voor de beste online prijzen.