Filteren
Prijs
-
Merken
Breedte
Materiaal
Afdrukken
Specificaties
Kleur
HR++ Zonwerende Raamfolie Statisch Clear - 92CM Breed
✔ Op maat: vierkant, rechthoek, rond, ellips, ovaal
✔ Zonwerend
€21,99
/ meter
Voorraad
HR++  Zonwerende Raamfolie Statisch Zilver Special - 92CM Breed
✔ Op maat: vierkant, rechthoek, rond, ellips, ovaal
✔ Zonwerend
€34,99
/ meter
Voorraad
2 results

HR++ Zonwerende Raamfolie

In ons assortiment bieden wij zonwerende raamfolie die geschikt is voor HR++. De meeste zonwerende raamfolies zijn hier niet voor geschikt, aangezien het raam zijn/haar hitte die wordt opgewekt tussen de folie en het raam niet kwijt kan. Met deze HR++ zonwerende raamfolie is dit wél mogelijk. Door een speciale technologie wordt de warmte voor het raam al weerkaatst, zodat deze nogsteeds niet naar binnen komt.

Weerspiegeling

Het voordeel van HR++ zonwerende raamfolie is de weerspiegelende werking van buiten naar binnen. Zo kan je wél van binnen naar buiten kijken, maar is het lastig(er) om van buiten naar binnen te kijken. Ook blijft zo de warmte die via uw raam naar binnen zou komen voor een groot deel buiten. 

Op maat bestellen

Al onze HR++ raamfolies zijn op maat te bestellen. Het is mogelijk deze tot op de centimeter nauwkeurig te bestellen. Je kunt gemakkelijk aangeven welke lengte en breedte u wenst via onze navigator. Mochten deze maten nu na het bestellen alsnog net niet bij uw afmeting passen, dan kunt u altijd zelf nog de details eenvoudig bijwerken met een stanleymesje. Wilt u nou eerst eens bekijken hoe de verschillende folie's er in het echt uit zien? Dan kunt u voor 1 euro een proefstaaltje bestellen. Dit is een klein stukje raamfolie waarop jij kunt baseren of dit de folie is die u zoekt!

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel uw HR++ zonwerende raamfolie eenvoudig en voordelig via onze shop. Wanneer u voor meer dan €25,- besteld, dan wordt de bestelling ook nog eens gratis verzonden. Voor 17:00 uur besteld, morgen zonwerende raamfolie plakken!