Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
0
25
Merken
Kleur
2 results

Kussens

Op zoek naar een nieuw voordelig Kussens? Online eenvoudig te bestellen. In onze webshop vindt je een ruim assortiment aan dekbed Kussens. Wij bieden je een ruime collectie Kussens aan. Nacht rust is essentieel. Buiten een goed matras, bed en een zacht dekbed is een goed kussen een van de belangrijkste componenten voor een goede nachtrust. Welk hoofdkussen het best bij je past hangt af van een aantal punten. Het is van belang bij het kopen van de juiste kussen om te kijken wat voor type slaper je bent. Bij rug slapers adviseren wij een stevig kussen de grootste druk ligt namelijk op je schouder waardoor dit ter voorkomen van pijn in de rug en nek. Ben je een buikslaper dan adviseren wij juist een zachten laag hoofdkussen dit zorgt ervoor dat de nek zo min mogelijk belast wordt. In ons assortiment vindt je ook een groot aanbod aan sierkussens zo maak je je slaapkamer helemaal af!

Soorten hoofdkussens

Het aanschaffen van een hoofdkeuzen is een persoonlijke keuze. Ieder individu heeft andere wensen en slaapgewoontes als het gaat om een slaapkussen. Bij superwoonwinkel vind je een ruim assortiment aan kussens. Naast de hardheid van de kussens zit er ook nog verschil in het materiaal. De stoffen en materialen die wij aanbieden staan hieronder kort beschreven.

Natuur latex kussens.

Natuur latex is een duurzaam natuurproduct en staat bekend om zijn vorm en veerkracht door de jaren heen te behouden. Doordat dit kussen een goede veerkracht biedt zorgt het ervoor dat de hoofd en nek ongeacht de slaapstand in een natuurlijke balans gehouden worden. Door deze eigenschappen zijn de latex kussen van superwoonwinkel voor iedereen geschikt. Voordelen van dit kussen zijn onder andere vormvast, niet druk en temperatuurgevoelig, goed ventilerend en antibacterieel en schimmelwerend.

Dons en veren.

Ondanks dat een dons kussen bestaat uit veertjes zorgt de samenstelling ervoor dat een kussen van dit materiaal zijn stevigheid behoud. Daarnaast zijn kussens van dons zo licht als een veertje. Voordelen van dons het kussen is makkelijk opschud baar, je kan het kussen bij vullen, goed ventilerend, Dit kussen is warmte regulerend en dit kussen is zeer duurzaam.

Synthetisch

Een kussen van synthetisch materiaal bestaat vaak uit een kunstvezels vulling. Hierdoor is een kussen van dit materiaal in staat beter zijn veerkracht te behouden. Doordat dit materiaal zeer flexibel is kunnen er verschillende eigenschappen aan het kussen mee gegeven worden. Zo kan een kussen  van kunstvezels zowel zacht en veerkrachtig als stevig geproduceerd worden. Voordelen van dit kussen zijn makkelijk wasbaar, voordeliger in prijs en Antiallergisch.

Advies nodig?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 773 10 92 of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jouw kussens in onze online shop. Voor 23:59 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!