Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
0
25
Merken
Kleur
Laken Crème
€24,95
Voorraad
Laken Flanel 150g. Wit
€21,95
Voorraad
3 results

Lakens

Superwoonwinkel biedt je voor een betaalbare prijs een ruime keuze aan lakens aan. Voor een goed begin van de dag is een goede nachtrust belangrijk. Buiten een goed matras is kwaliteit van je beddengoed even belangrijk om opgeladen aan jou dag te beginnen. Bij het aanschaffen van een laken is het belangrijk om naar de maat en het materiaal te kijken.

Materiaal

Bij het aanschaffen van een hoeslaken is het materiaal een van de belangrijkste eigenschappen. Een zacht en kwalitatief hoeslaken draagt bij aan een gezonde nachtrust en een goed begin van de dag. Hieronder vindt je de eigenschap van het door ons aangeboden materiaal.

Flanel

Flanel is een uit de natuur gewonnen materiaal. Flanel een katoenen textiel soort, door de manier van weven is de stof meermalen fijner dan katoen. Voordeel van dit materiaal is dat het zich snel aan je lichaamstemperatuur aanpast. Een hoeslaken van flanel houdt de warmte goed vast. Hierdoor is het voornamelijk geschikt voor de koude herfst en winter maanden. Onze lakens van flanel zijn sterk, soepel en vocht absorberend. Flanel verwijst naar de katoen die nog is opgeruwd hierdoor beschikt het over een donsachtig laagje wat onze lakens zacht en comfortabel maakt. Tevens is flanel vrij van chemicaliën dus ook veilig voor mensen met een gevoelige huid.

Advies nodig?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 773 10 92 of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jouw lakens in onze online shop. Voor 23:59besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!