0 results

Matraswig

Last van de tussenruimte tussen je twee matrassen? Liefdesbrug matras ofwel matras wig zijn eenvoudig te bestelling in onze webshop. Superwoonwinkel.nl biedt je voor een betaalbare prijs  de beste matraswig aan. De tijd loze matrasopvuller is een aanvulling voor jou slaapkamer. De wig tussen twee matrassen word compleet afgeleverd, hierdoor direct en eenvoudig te bevestigen. Verkrijgbaar in een universele maat, tegen een zeer scherpe prijs en uiteraard een goede kwaliteit.

Matras wig kopen?

De matraswig is een hulpstuk om de naad tussen 2 matrassen op te vullen. Heb je 2 lossen matrassen, dan is een matraswig bijzonder geschikt. Deze matraswig werkt als een tussenstuk en heeft een T-vorm, zodat deze perfect tussen de twee matrassen in kan en beide verbind. Zo geniet je optimaal van je nachtrust zonder dat je last hebt van een vervelende overgang tussen jou matrassen. Door een wig matras tussen de matrassen te plaatsen, creëer je dus eigenlijk een tweepersoonsmatras. Ook ideaal als je graag in het midden slaapt. Een praktischere en goedkopere oplossing voor comfortabeler slaapgenot bestaat er niet.

Advies nodig?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 773 10 92 of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jouw matraswiggen in onze online shop. U betaald eenvoudig via iDeal , creditcard, PayPal of achteraf betalen met Klarna. Voor 23:59 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!