Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
0
80
Materiaal
Afdrukken
Specificaties
Kleur
1 results

Matras kopen

Een opvouwbare matras is de beste matras voor een snelle oplossing. Met dit logeer matras kun je gemakkelijk je matras weer opbergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Prima te gebruiken als gastenbed, campingmatras, noodbed, reismatras, zitkubus en meer.

Vouwmatras

Dit opvouw matras biedt op korte termijn een comfortabel bed vuur uzelf of uw gasten. Door het gewicht van ca. 3 kg en de praktische draagbeugel kan dit opbouw bed gemakkelijk worden getransporteerd of opgeborgen. Niet alleen kunt u dit gebruiken als matras maar ook als zitkubus.

Logeermatras

De 7 cm dikke schuimkern met een gemiddelde hardheidsgraad zorgt voor een bijzonder comfortabele positie en beschermt uw rug. Bovendien zorgt de schuimplaat voor een permanente uitwisseling van lucht en vocht. Hierdoor kunnen uw gasten heerlijk ontspannen op dit matras.

Goedkope matrassen

In onze webshop kun je verschillende soorten kleuren en maten opvouwbare matrassen kopen. Zo hebben wij een opklap matras van 189x60x7cm en 195x85x10cm. Voorzien met een afneembare hoes en gemakkelijk op 40°C te wassen.

De opvouw matrassen zijn snel bij je thuis bezorgd. Voor 23:59 besteld is morgen al op een opvouwbaar matras liggen! Bestel eenvoudig en voordelig je matras op onze online shop.  Onze producten zijn eenvoudig en op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!