0 results

Topdekmatrassen

Opzoek naar een nieuw voordelig topdekmatras? Deze kan je bij Superwoonwinkel online eenvoudig bestellen. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan topdekmatrassen. wij bieden je een ruime collectie top dekmatrassen aan.

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Een topdekmatras van Superwoonwinkel zorgt extra ondersteuning tijden het slapen. Zo begin je uitgerust aan een nieuwe dag. Een topdekmatras leg je op je huidige matras. Hierdoor ervaar je meer ondersteuning en word je slaap comfort verhoogt. Bovendien dient een top dekmatras als extra bescherming van je matras en hierdoor niet alleen minder snel slijt maar ook zorgt voor een goede ventilatie.

Stof Topdek matras

De topdekmatrassen die wij verkopen zijn gemaakt van micropercal, ondanks dat micropercal een synthetische stof is bevat het dezelfde/vergelijkbare eigenschappen met katoen. Vanwege de voordelige prijzen worden steeds meer van deze topdekmatrassen van micropercal geproduceerd. Ondanks dat dit geen natuurlijk product is voelt het wel zo aan. Micropercal heeft de volgende eigenschappen: het is licht in gewicht, sterk, strijkvrij, krimpvrij, vocht absorberend, sneldrogend en gemakkelijk te reinigen.

Hieronder een overzicht van de verschillende maten topdekmatrassen die worden aangeboden in on assortiment. Bij aanschaf van een top dekmatras is het belangrijk de zelfde afmeting als het huidige matras te nemen.

  • Maten topdekmatras
  • 80x200/210
  • 90x200/210
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200/210

Advies nodig?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 733 10 92  of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jou topdekmatrassen in onze online shop. Voor 23:59 besteld morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!