Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
0
10
Breedte
Materiaal
Afdrukken
Kleur
Voor 23:59 besteld is morgen in huis*
Precisie Maatwerk
Gratis verzending vanaf € 50,-
7 results

Tafelloper informatie

Bij Superwoonwinkel.nl vind je overzichtelijk de tafelloper die je zoekt. Door het gebruik van dit product geef je extra klasse mee aan de tafel en de rest van je kamer. Daarnaast geef je met de verschillende combinaties de perfecte ‘touch’ aan verschillende aangelegenheden en (feestelijke) evenementen .

In onze webshop stel je je ideale tafelloper zelf samen. Zo shop je zelf de vorm, kleur en stof die in jouw persoonlijke smaak passen. Via de configurator zijn onze tafellopers op maat te bestellen in elke gewenste lengte en breedte. Bovendien kun je aangeven of je de tafelloper op rol geleverd wilt hebben, waardoor deze zonder kreukels bij je thuis geleverd wordt. 

Onze katoenen tafellopers zijn gecoat, waardoor deze met een doekje snel schoongemaakt kunnen worden. Bij een nodige wasbeurt geen paniek; op 30 graden in de wasmachine zijn ze zo weer te gebruiken. Bovendien is iedere achterzijde te strijken, zodat deze er weer snel netjes en strak uitzien.
Onze lopers die gemaakt zijn van zeil hebben een bijkomend voordeel doordat deze extra makkelijk schoon te maken zijn.

Tafellopers voor iedere gelegenheid

Feestje, Kerst, Pasen of bijvoorbeeld een seizoensgebonden uitstraling aan je ruimte geven? Door middel van onze lopers geef je snel en goedkoop vorm aan je interieur. In combinatie met kaarsen en/of eventuele andere decoraties zorg je voor een warme en gezellige uitstraling van je kamer of ruimte. Onze tafellopers zijn tevens geschikt voor buitengebruik, dat is dus extra genieten in de tuin tijdens de zomerdagen.
Door ons groot assortiment ben je in staat uitgebreid te combineren met bijvoorbeeld je tuinstoelen of tuininrichting. Door steeds strakkere milieuregels dien je er rekening mee te houden dat je tafelloper kan verkleuren door de zon.

Daarnaast geef je je tafel extra klasse voor een (in)formele gelegenheid door middel van volgende tips:

  • Gebruik een enkele tafelloper bij een familiaire aangelegenheid of informele bijeenkomst.
  • Meerdere tafellopers zijn geschikt bij een formele gelegenheid met eventueel belangrijke gasten.