0 results

Luxe tafelkleden

Op zoek naar een luxe tafelkleed? Superwoonwinkel biedt je voor een betaalbare prijs een ruime keuze aan luxe tafelkleden aan. De luxe en tijdloze collectie tafelkleden is een aanvulling voor jou huishouden. Gecoat tafellinnen van superwoonwinkel is onmisbaar in ieder huishouden. Iets te vieren? De luxe uitstraling van dit tafelkleed is uiterst geschikt voor een feestje of een bijzondere gelegenheid.

De makkelijk afwasbare tafelkleden worden voor jou op maat gesneden. Is jou tafel vierkant, ellips, ovaal op rond? Bij Superwoonwinkel.nl hoef je nooit lang te zoeken naar het perfecte tafelkleed. Welke uitvoering je ook kiest, deze mooie tafelkleden zijn elegant maar ook onverslijtbaar. Ondanks het gebruiksgemak van een plastic tafelzeil, heeft het de zelfde luxe uitstraling als een stoffen kleed. Gecoat tafellinnen is op 30 graden te wassen ( mogelijk krimp tot 4% ).

Voordelen tafellinnen gecoat?

De luxe tafelkleden van superwoonwinkel.nl onderscheiden zich van andere tafel kleden doordat ze zijn gemaakt van katoen polyester. Katoen polyester heeft de volgende eigenschappen: het is wasbaar, heeft een lage vochtopname, is beperkt in krimp, heeft kreukherstellend vermogen, een goede slijtvastheid en heeft een lange levensduur. Gecoat tafellinnen is ook geschikt voor buiten. Echter adviseren wij het gecoate linnen ’s nachts binnen op te bergen.

Luxe tafelkleden kopen?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 733 10 92  of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jou luxe tafelkleden in onze online shop. Voor 16:00 besteld morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!