Huisdieren

Opzoek naar een mooi hok voor jou trouwe twee of viervoeter? Superwoonwinkel.nl biedt een groot assortiment konijnen en kippenhokken aan. Gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor een goede prijs.

Kippenhok kopen?

Op zoek naar een geschikt kippenhok? Kijk dan niet verder Superwoonwinkel.nl biedt je ruime keuze tegen een scherpe prijs. Op onze site vind je zowel kippenhokken met ren als kippenhokken zonder ren. Het belangrijkste is de bewegingsvrijheid van uw kip. Een kippenhok zonder ren is bedoeld om te gebruiken in combinatie met een ren zo heeft uw kip toch voldoende bewegingsmogelijkheden. Heeft u minder ruimte of wil je de kippen niet vrij laten loslopen? Dan is een kippenhok met ren de ideale oplossing.

Hok voor konijnen

Een konijnenhok kopen? Onze konijnen hokken zijn te koop in verschillende varianten. De grote konijnen hokken van Superwoonwinkel.nl zijn geschikt voor meerdere konijnen. Door dat uw konijnen voldoende ruimte hebben kunnen ze heerlijk spelen en rondscharrelen. Al onze konijnenhokken zijn geschikt voor buiten. Om voor uw konijnenhok buiten schimmel en houtrot te voorkomen adviseren we om het buitenhok voor uw konijn nogmaals te beitsen.

U dient het konijnenhok altijd beschut te plaatsen. Zo is jou konijn en hok beter beschermd tegen weersomstandigheden. Overigens kan een konijn beter tegen kou dan hitten, Zorg daarom dat jou konijnenhok buiten in de schaduw staat.

Advies nodig?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 773 10 92 of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jouw gordijnen in onze online shop. U betaald eenvoudig via iDeal , creditcard, PayPal of achteraf betalen met Klarna. Voor 16:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €50,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!