Heeft u hulp nodig van een expert?
Neem contact op met de klantenservice
Prijs
0
25
Breedte
Materiaal
Specificaties
Kleur
Kunstgras Verona 100x200cm
€15,95
Voorraad
Kunstgras Libre 100x200cm
€24,95
Voorraad
2 results

Kunstgras

Op zoek naar betaalbaar kunstgras voor in de tuin. Via onze webshop Superwoonwinkel.nl kan je dit gemakkelijk bestellen. In onze webshop vind je ons assortiment hoog of korte pool kunst gras. Onze kunstgrassen zijn een aanvulling voor iedere tuin, balkon of gewoon als mat! Nepgras van Superwoonwinkel.nl is ideaal wanneer je géén duizenden euro’s wilt investeren in een kunstgrasmat, maar toch een voordelige en goede oplossing wilt!

Kunstgras is de ideale oplossing voor een altijd strak en frisse look van je tuin. Door het gebruik van kunstgras zal je nagenoeg geen last hebben van onkruid. Daarbovenop heeft je tuin altijd een netjes afgewerkt gazon. Voor mensen met allergieën is kunstgras dé oplossing, aangezien je nooit meer last hebt van hooikoorts in je eigen tuin. Ook vergt dit product bijna geen onderhoud, zo hoef je met kunstgras uiteraard nooit meer te maaien.

Ons kunstgras is gemaakt van Polyethyleen en heeft hierdoor de volgende eigenschappen: Polyethyleen is beter bestendig tegen UV stralen, waardoor er minder kans is op verkleuren. Het materiaal is ook zachter en flexibeler,  Waterdoorlatend en Duurzaam.

Kunstgras kopen?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 733 10 92  of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jou kunstgras in onze online shop. Voor 23:59besteld morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!