Filteren
Prijs
-
Materiaal
Afdrukken
Specificaties
Kleur
Sale
Schaduwdoek Rechthoek Crème HDPE
€31,95
€35,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis*
Precisie Maatwerk
Gratis verzending vanaf € 25,-
Sale
Schaduwdoek Rechthoek Wit HDPE
€26,95
€27,95
Voorraad
Sale
Schaduwdoek Driehoek Antraciet HDPE
€18,95
€21,95
Voorraad
Sale
Schaduwdoek Rechthoek Grijs HDPE
€31,95
€34,95
Voorraad
Sale
Waterdicht
Schaduwdoek Rechthoek Wit Polyester 4x2 M
✔ Tijdelijk met gratis bevestigingsset
€26,95
€28,95
Voorraad
14 results

Schaduwdoek

Op zoek naar de grootste trend van dit moment voor in je tuin? Kijk dan eens naar onze zonnedoeken voor in jouw tuin! Deze zonnedoeken zie je steeds vaker in achtertuinen, terrassen en andere plekken waar je heerlijk kunt chillen in de schaduw. Het voordeel van deze doeken is dat er geen parasol meer nodig is in je tuin. Deze heeft altijd een vervelende parasolvoet die in de weg staat.

Voordelen zonnedoeken

Het gebruik van zonnezeilen heeft vele voordelen. Om te beginnen zorgt het natuurlijk voor een groot oppervlak aan schaduw. Dit zorgt voor verkoeling in de zomerdagen, en boven alles dat jij uren in de tuin kan zitten zonder te verbranden. Verder heb je met gebruik van een schaduwdoek met palen géén parasolvoet nodig, die altijd in de weg staat wanneer je hem nodig hebt. Verder hebben onze zonnedoeken een speciale coating, waardoor deze waterbestendig zijn, géén water doorlaten en niet van kleur veranderen wanneer deze voor een langere tijd worden opgehangen.

Vormen schaduwdoeken

Zonnedoek tuin hebben wij in verschillende afmetingen en vormen. Het voordeel van onze collectie is dat er dus altijd een passend schaduwdoek tussen zit die ideaal past bij jouw tuin of balkon. Wij hebben verschillende vormen zoals een driehoek schaduwdoek, of juist een vierkante schaduwdoek. Deze hebben we allemaal in verschillende afmetingen. Dus, ben jij op zoek naar een schaduwdoek 4x4 of toch meer naar een kleiner formaatje zoals een schaduwdoek 2x2, wij hebben het!

Schaduwdoek kopen?

Vragen of hulp nodig bij het maken van een keuze? Voor persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op het volgende nummer 085 773 10 92 of mail naar [email protected]

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jouw schaduwdoeken in onze online shop. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en (de meeste) op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!