Op deze pagina kun je alle tuinkussens vinden uit ons assortiment. Ons grote aanbod in tuinkussens is o.a. onderverdeeld in tuinstoelkussens, stoelkussens en matraskussens. Als je op zoek bent naar een kussen die tot één van deze categorieën behoort, kun je ook op de desbetreffende pagina van die kussens kijken!

Verschillende soorten Tuinkussens

Tuinkussens zijn er in vele verschillende soorten en maten. Ze verschillen niet alleen in kleur, maar ook in grootte en toepassing. Stoelkussens voor tuinstoelen en matraskussens kun je namelijk allebei onder de noemer tuinkussens scharen.

Stoelkussens en Matraskussens zijn beide bedoeld om op te zitten, alleen zijn matraskussens wat dikker en daardoor meer comfortabel.

Onderhoud Tuinkussens

Over het algemeen kunnen tuinkussens makkelijk onderhouden worden. Wanneer het regent is het wel handig om ze onder een overkapping of binnen te leggen, omdat het vocht er anders lang in blijft zitten. De kussens zijn makkelijk af te doen met een doek. Voor meer hardnekkige vlekken kun je zin de handwas doen.

Tuinkussen kopen

Als je hebt besloten om een tuinkussen te kopen, dan kun je makkelijk via onze filter op zoek naar het kussen dat het beste bij je past. Mocht je nog meer vragen hebben over onze producten of advies nodig hebben bij je aankoop, dan kun je altijd bij onze klantenservice terecht!

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig ál jouw tuinkussens in onze online shop. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!