Filteren
Prijs
-
Materiaal
Afdrukken
Kleur
Voor 17:00 besteld is morgen in huis*
Precisie Maatwerk
Gratis verzending vanaf € 25,-
10 results

Stoelkussens zorgen voor éxtra comfort voor een stoel. Zo kan jij ongestoord uren genieten van de lange zomeravonden in de tuin, of zit je aan de eettafel wat prettiger. We bieden ze op onze website aan in verschillende kleuren en maten.

Stoelkussens voor buiten

Onze stoelkussens zijn geschikt voor buiten gebruik, en zijn gemakkelijk te reinigen wanneer dit nodig is. Zo kun jij er voor zorgen dat elke gast gemakkelijk en fijn plaats kan nemen in je tuin, en hoef jij je geen zorgen te maken of dit wel kan met deze kussens. Wij raden af om deze in de regen te laten liggen, aangezien dit de kleur van de kussens kan aantasten.

Waarom je stoelkussens nodig hebt

Veel mensen denken dat stoel- en tuinstoelkussens alleen dienen om het zitten in een tuinstoel comfortabeler te maken, maar dat is zeker niet de enige reden waarom stoelkussens populair zijn. Stoelkussens zorgen er immers ook voor dat het zitvlak niet te warm wordt als de tuinstoel in de zon staat. Daarnaast biedt een stoelkussen een comfortabelere temperatuur aan in de avond, waar een tuinstoel zelf al koeler aan zou voelen.

Naast de praktische toepassingen zijn stoelkussens ook een leuke accessoire om je tuinstoelen te verfraaien. Je kunt de kussens matchen met andere accessoires of bloemen in je tuin, om zo je tuin om te toveren tot een plek waar je graag wilt vertoeven als de temperatuur dat toelaat!

Goedkope stoelkussens, snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig je stoelkussens onze online shop. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!