Assortiment vlieggordijn

Superwoonwinkel.nl heeft een vliegengordijn in alle soorten en maten. Onze vlieggordijnen zijn van goede kwaliteit en is uitermate geschikt om vliegen en andere insecten buiten de deur te houden. Mocht u nou liever geen hulzen of pvc vliegengordijnen willen? Dat kan! Daarvoor hebben wij kattenstaart vlieggordijnen. Deze zijn gekleurd en zijn gemaakt van zachte stof, zodat je tijdens het naar buiten lopen door de deur geen last krijg van harde randjes.

Kralengordijn

Ook hebben wij verschillende soorten kralengordijnen om ervoor te zorgen dat jij je binnenhuis op een prachtige manier beschermt tegen insecten of vliegen. Deze zijn qua prijs iets duurder dan een van de vlieggordijn hulzen, maar zijn kwalitatief beter afgewerkt. Zo heb je dus géén last van scherpe randjes.

Vlieggordijn PVC

Tot slot hebben wij, buiten de bovenstaande soorten, uiteraard ook nog de meest gebruikelijke vlieggordijnen namelijk vlieggordijn PVC. Deze hebben een lange levensduur dankzij het gebruik van PVC. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in twee maten namelijk 90 X 220 cm & 100X 240 cm.

Vragen over onze vliegengordijnen?

Heeft u meer informatie nodig omtrent onze plastic vliegengordijnen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij zullen jou zo goed mogelijk te woord staan.

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig in onze online shop. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgd!