Filteren
Prijs
-
Kleur
Sale
Kattenstaart zwart uni
€32,96
€43,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart beige/wit mix
€32,96
€43,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart beige uni
€32,96
€43,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart zwart/wit
€42,71
€56,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart Wit - Grijs Duo
€32,96
€43,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart grijs/bruin/wit mix
€42,71
€56,95
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis*
Precisie Maatwerk
Gratis verzending vanaf € 25,-
Sale
Kattenstaart grijs/wit mix
€32,96
€43,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart zwart/grijs duo
€32,96
€43,95
Voorraad
Sale
Kattenstaart grijs uni
€32,96
€43,95
Voorraad
9 results

Kattenstaarten

Ben je op zoek naar een vliegengordijn om insecten buiten jouw huis te houden? Het vliegengordijn kattenstaart is een mooie decoratieve oplossing hiervoor. Met het kattenstaart vliegengordijn weet je zeker dat vliegende insecten buiten jouw huis blijven! Doordat we veel verschillende kleuren kattenstaarten in ons assortiment hebben kun je deze goed combineren met de stijl van jouw interieur.

Uitgebreid assortiment kattenstaart gordijnen

Wij bieden een uitgebreid assortiment van kattenstaart gordijnen aan. Zo bieden wij verschillende kleuren kattenstaart vliegengordijnen aan. Zo kun je kiezen uit zwarte kattenstaarten, grijze kattenstaarten of beige kattenstaarten. Tevens zijn er allerlei kleurcombinaties te verkrijgen van onze kattenstaarten vliegengordijnen. Onze kattenstaarten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten afmetingen. De standaard maat van dit vliegengordijn is 90 x 220 cm. Andere maten kattenstaart gordijnen die verkrijgbaar zijn 100 x 240 cm en 120 x 240 cm. Voor de echte campingliefhebbers zijn er kattenstaarten voor kleine deuropeningen, zoals caravans. Deze vliegengordijn kattenstaart hebben een afmeting van 56 x 180 cm.

De kattenstaart vliegengordijn zijn van een goede kwaliteit. Ze zullen niet kapot gaan wanneer deze tussen de deur komen. De kattenstaart strengen sluiten mooi naast elkaar aan, waardoor ongewenste insecten buiten blijven. De kattenstaart gordijnen zijn tevens diervriendelijk, waardoor huisdieren er met gemak doorheen durven te lopen. Tevens zijn de strengen van het vliegengordijn kattenstaart zacht, waardoor ze weer strak naast elkaar komen te hangen wanneer er doorheen is gelopen.

Het kattenstaart gordijn wordt standaard geleverd met een kunststof bevestigingstrip. Deze is gemakkelijk zelf op te hangen aan jouw kozijn. Je kunt de kattenstaarten zelf op maat knippen mochten deze te lang zijn.

Heb je vragen over onze kattenstaart gordijnen?

Wil je meer informatie hebben over een van onze kattenstaart deurgordijnen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen je te woord staan voor al jouw vragen.

Heb je hulp nodig bij het opmeten van de deurafmeting? Kijk dan voor de meetinstructies op deze pagina.