Sale
Vliegengordijn Grijs Verspringend
€60,71
€80,95
Voorraad
Sale
Vliegengordijn Zwart Verspringend
€89,95
€89,95
Voorraad
Sale
Vliegengordijn Crème Verspringend
€80,95
€89,95
Voorraad
3 results

Vliegengordijn hulzen

Ben jij op zoek naar een mooi vliegengordijn wat vliegen en andere ongewenste dieren buiten houdt? Dan ben je wellicht op zoek naar een hulzen vliegengordijn. Dit deurgordijn is een efficiënte en diervriendelijke manier om ongewenste vliegen en andere insecten buiten te houden. Je kunt het vliegengordijn aanschaffen op basis van jouw interieur. Zo heeft het dus ook een toegevoegde decoratieve waarde voor jouw huis. Geef jouw deuropening een mooi aanzicht met een van onze vliegengordijnen met hulzen.

Vliegengordijn hulzen goedkoop

Wij hebben een klein assortiment vliegengordijn hulzen kant en klaar. Wij bieden de meest gangbare kleuren aan, zoals crème, grijs en zwart. Met een levensduur van 8 tot 10 jaar zijn onze vliegengordijn hulzen duurzaam en van een goede kwaliteit. De hulzen van ons vliegengordijn zijn kleurvast en zullen niet zo snel kapot gaan. De hulzen vliegengordijnen vallen strak naast elkaar naar beneden, zodat de deuropening goed wordt afgesloten. De hulzen zijn diervriendelijk, dus huisdieren kunnen hier doorheen lopen zonder dat zij er door worden belemmerd. Al onze vliegengordijn hulzen worden kant en klaar geleverd inclusief bijgeleverde ophangstrip. Het is niet mogelijk om bij ons een doe het zelf pakket te bestellen.

Onze vliegengordijnen met hulzen zijn verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen. Je kunt bij ons de volgende standaard afmetingen krijgen: 90 x 210 cm en 100 x 232 cm. Vliegengordijn kunststof vóór 16:00 besteld? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Meer informatie nodig over onze hulzen vliegengordijnen?

Heb je nog vragen over de meetinstructies of onze vliegengordijnen hulzen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd voor u klaar!