Sale
Kralengordijn Transparant
€36,71
€48,95
Voorraad
Sale
Kralengordijn Grijs
€36,71
€48,95
Voorraad
Sale
Deurgordijn Charlotte Zwart
€35,62
€47,50
Voorraad
Kralengordijn Zwart
€64,95
Voorraad
Sale
Deurgordijn Charlotte Wit
€35,62
€47,50
Voorraad
Sale
Deurgordijn Charlotte Grijs
€35,62
€47,50
Voorraad
Voor 17:00 besteld is morgen in huis*
Precisie Maatwerk
Gratis verzending vanaf € 25,-
6 results

Vliegengordijn Kralen

Op deze pagina kun je al onze kralen vliegengordijnen vinden. De vliegengordijn kralen uit ons assortiment zijn een effectief middel om ongewenste vliegen en insecten buiten jouw huis te houden. Het vliegengordijn van kralen is diervriendelijk en decoratief middel voor het weren van insecten. Met dit deurgordijn ben je er van verzekerd dat vliegen en andere insecten buiten blijven.

Assortiment kralen vliegengordijn

Bij ons zijn verschillende kleuren en maten vliegengordijnen verkrijgbaar. Zo kun je bij ons de standaard maat deurgordijn verkrijgen, namelijk 90 x 220 cm. Het is ook mogelijk om een kralen gordijn te bestellen in de maat 100 x 240 cm. Al onze kralen vliegengordijnen worden kant-en-klaar geleverd en wanneer je voor 16:00 besteld dezelfde dag nog verstuurd!

Met de kleuren uit ons assortiment past er bij ieder huishouden wel een vliegengordijn die wij aanbieden. Zo zijn onze vliegengordijn kralen verkrijgbaar in het zwart, grijs, wit en transparant. Tevens hebben wij verschillende soorten kralen, waardoor je genoeg keuze hebt!

Meer informatie nodig?

Onze klantenservice staat u graag te woord met vragen over de kralen gordijnen die wij aanbieden. Neem contact met hen op om de informatie in te winnen die jij nodig hebt! Heb je vragen over de meetinstructies? Kijk dan op deze pagina!