0 results

Brievenbus

Ben je nog opzoek naar een nieuwe brievenbus? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Niet iedereen heeft dezelfde smaak, daarom biedt Superwoonwinkel.nl verschillende soorten brievenbussen aan, van staand brievenbus tot wandbrievenbus. De modellen die wij verkopen zijn simpel maar toch tijdloos, daar wil je toch je post in kwijt!

Topkwaliteit voor een lage prijs

De vraag naar een brievenbus blijft maar stijgen, daarvoor hebben wij ervoor gekozen om kwalitatieve brievenbussen te verkopen voor een lage prijs. De kwaliteit van de brievenbus die wij verkopen zijn gemaakt van een stevig aluminium of een rvs-brievenbus, dus ze kunnen zeker tegen wind of stoot. Je kan heel het jaar lang door genieten van een prachtige brievenbus.

Brievenbusklep

De klep van de brievenbus beschikt over een makkelijke opening voor de postbode om de brievenbus post in te doen. De brievenbusklep gaat naar boven open zodat wanneer er post in komt deze open blijft staan, om ervoor te zorgen dat de inhoud van de brievenbus niet nat wordt gaat de klep vanzelf dicht.

Brievenbus slot

Omdat het slot boven op de klep zit, kan niemand je post bekijken en daardoor kan je gemakkelijk jouw brievenbus post uit de brievenbus halen. Je krijgt twee sleutels meegeleverd, voor het geval dat je ooit een kwijt raakt.

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig in onze online shop. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!