Filteren
Prijs
-
Afdrukken
Specificaties
Kleur
Sale
Deurmat Schoonloopmat Kokos Naturel
€12,95
€17,95
Voorraad
Sale
Deurmat-Schoonloopmat Kokos Zwart
€11,95
€14,95
Voorraad
2 results

Kokosmatten

Wij hebben in ons assortiment een groeiend aanbod aan verschillende kokosmatten. Deze kokosmat zijn van goede kwaliteit en hebben een grote wateropname. Dankzij de goede kwaliteit polen zorgt deze kokosmat ervoor dat uw schoenen snel en goed schoon zullen worden, zodat je niet alle viezigheid van buiten meeneemt naar binnen. Verder is de mat gemakkelijk schoon te maken aangezien de polen goed op hun plek blijven zitten. Dit zorgt voor een soort schraapeffect waarbij je de dunne kokosmat gemakkelijk schoon kunt krijgen.

Kokosmat zwart onderkant

De Kokosmatten hebben een zwarte onderkant van rubber, met kleine nopjes er in zodat de goed op hun plek blijven liggen. Deze onderkant is gemakkelijk te buigen, zodat deze niet bij het uitkloppen recht blijft staan maar goed meebuigt.

cocosmatten bestellen?

Kortom bij Superwoonwinkel.nl shop jij jouw ideale kokos mat. Bestel ze eenvoudig en voordelig in onze online shop. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis! Onze producten zijn eenvoudig en op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!