Filteren
Prijs
-
Breedte
Kleur
5 results

Rubberen matten

Rubberen matten zijn een ideale oplossing wanneer je veel grip wilt, en een mat wilt die lang mee gaat. Door gebruik van een rubberen mat kun jij er voor zorgen dat je vloer veilig is. Onze rubberen matten zijn ook geschikt als deurmatten zodat je hiermee de viezigheid onder je schoen vandaan kunt halen.

Rubber mat op rol

Onze rubberen matten zijn eventueel te koop als hele rol. U krijgt dan voor een vaste voordelige prijs een rubberen mat met een lengte van 15 meter, zodat u uw gehele ruimte kunt vol leggen met deze degelijke vloermatten.

Rubberen mat op maat

Verder hebben wij óók nog de mogelijkheid om onze rubberen matten op maat te bestellen. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een stukje veiligheid en grip nodig heeft in uw schuurtje. Je kunt je gewenste maat gemakkelijk invullen in de configurator bij de rubber mat die je wilt, en kan je eenvoudig de prijs zien.

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig jouw op maat gemaakte rubberen mat in onze online shop. Voor 17:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!