Filteren
Prijs
-
Merken
Kleur
Sale
Smart Torenventilator met LED Display en Afstandsbediening
✔ Smart
✔ Incl. afstandbediening
✔ Veel verschillende functies
€96,95
€109,95
Voorraad
3 results

Ventilator kopen

Verkoeling nodig? Dankzij onze verschillende ventilatoren trotseert u de zomer. Deze ventilatoren zijn eenvoudig in gebruik en gemaakt van degelijke materialen zodat deze lang meegaan. Onze ventilatoren hebben allen verschillende standen zodat deze precies aan jouw behoefte aansluiten. Wij bieden zelfs een smart torenventilator aan welke jij kan aansluiten op Google Assistent of Amazone Alexa, zodat deze gemakkelijk te bedienen is in jouw huis.

Plafondventilator

Ook hebben wij een plafondventilator welke met geïntegreerde verlichting is afgewerkt. Deze plafondventilator heeft tevens een afstandsbediening. Plafondventilators zijn gemakkelijk te bevestigen en staan nooit in de weg. Ook zorgen deze er voor dat de lucht naar beneden wordt gedrukt en deze voor een heerlijk koel gevoel zorgen wanneer deze aan staat.

Staande ventilator

Het voordeel van staande ventilators is dat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn, dus deze kan je ook gemakkelijk opbergen in de koelere winterdagen. Onze staande ventilators zijn groot van formaat en dankzij hun krachtige bladen, hebben ze een stevige wind. Bij onze ventilatoren zit altijd een handige gebruiksaanwijzing zodat u deze gemakkelijk in elkaar kunt zetten.

Goedkoop en snel leverbaar

Bestel eenvoudig en voordelig in onze online shop. Voor 16:00 besteld is morgen al in huis. Onze producten zijn eenvoudig en op maat te bestellen. Al vanaf €25,- worden onze producten gratis aan uw huis of afleveradres bezorgt!